Ove godine Hodu za život pridružit će se i Nino Raspudić, talijanist i filozof koji se proslavio svojim kolumnama i javnim nastupima u kojima beskompromisno i argumentirano iznosi svoja politička i svjetonazorska stajališta, te Marijan Ban, legendarni glazbenik i nekadašnji pjevač Daleke obale, autor nekih od najupečatljivijih pjesama hrvatske scene 1990-ih.

Ove će se godine, osim u Zagrebu, Hod po prvi put održati u Splitu, u subotu, 20. svibnja 2017.

U Zagrebu će se građani okupiti u 10 sati na Trgu Dr. Franje Tuđmana te hodati Ilicom do Trga bana Jelačića, a u Splitu će se u 10 sati okupiti pred crkvom Gospe od zdravlja te Marmontovom hodati do Rive. Tu Splićane i njihove goste očekuje bogati zabavno-glazbeni program u sklopu kojeg će nastupiti Meri Cetinić, Alen Nižetić, Klapa Kontra i drugi izvođači.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku, miroljubivi je hod građana u znak potpore nerođenoj djeci, njihovim majkama, očevima i obiteljima.

U organizaciji Hoda za život u dva najveća hrvatska grada sudjeluje više od 500 volontera, a i ove se godine očekuje da će više tisuća građana mirno i radosno hodati za daljnje osvješćivanje prava na život.

 

 

 

Goran Plećaš – trener tajlandskog boksa koji volontira i hoda za život

Goran Plećaš prošlogodišnjem se Hodu za život pridružio na poziv svojih prijatelja koji su bili uključeni u organizaciju. Ovaj trener tajlandskog boksa i student Filozofsko-teološkog instituta Družbe Isusove…

Marijeta Ščekić: Više od 500 volontera sudjeluje u organizaciji Hoda, super je biti dio ove priče!

Marijetu Šćekić je na volontiranje u prošlogodišnjem Hodu za život potaknula prijateljica. Kaže da je imala priliku u više navrata boraviti izvan Hrvatske te da je, upravo u…