“Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj – nerođenu djecu!”, poručio je pjevač Marko Perković Thompson s Hoda za život u Zagrebu, na kojem je i zapjevao.

Osim Thompsona i dr. Željke Markić, predsjednice udruge U ime obitelji, na Hodu za život sudjelovala su i neka druga poznata lica – Nino Raspudić, dr. Trpimir Goluža, Tihomir Dujmović sa suprugom Nevenkom, Sanja Orešković, Marin Miletić, bračni par Planinić, Igor Peternel, Krešimir Miletić… kao i oni koji nisu zabilježeni na fotografijama.

Foto: Narod.hr
Foto: Narod.hr
Foto: Narod.hr
Foto: Narod.hr
Foto: Narod.hr
Foto: Narod.hr
Foto: Narod.hr
Foto: Narod.hr
Foto: Narod.hr
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Hodali su i neki političari, a čije fotografije se zbog predizborne šutnje ne smiju objavljivati. Kako je već ranije objavljeno, sudjelovanje izbornih kandidata na “Hodu za život” nije kršenje šutnje.

“To nije kršenje izborne šutnje, malo ću karikirati, kandidat onda ne bi smio ići ni u dućan, nigdje se ne bi smio pojaviti da ga, eventualno, netko ne vidi, ili ne fotografira. Kršenje šutnje bi bilo kad bi se taj kandidat predstavljao ili bi predstavljao program svoje liste, kada bi sredstva javnog priopćavanja objavila njegovu fotografiju u povorci Hoda”, rekli su iz DIP-a.

Izvor: narod.hr

Pročitajte riječi i poslušajte pjesme koje je Thompson pjevao na Hodu za život u Zagrebu

[et_pb_section admin_label="section"] [et_pb_row admin_label="row"] [et_pb_column type="4_4"][et_pb_text admin_label="Text"] Prekrasan Hod za život u Zagrebu uveličao je s nekoliko pjesama i Marko Perković Thompson. “Odlučio sam ovome danu posvetiti nekoliko…

Foto: snimka ekrana

Nadbiskup Puljić dao punu potporu organizatorima i sudionicima Hoda za život

Predsjednik HBK zadarski nadbiskup Želimir Puljić uputio je poruku sudionicima Hoda za život koji je održan danas u Zagrebu, Splitu i prvi put u Zadru. Poruka je upućena…