Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović primila je na Pantovčaku predstavnike inicijative Hod za život, javlja N1.

> Evo što nam je policija kazala o počiniteljima skidanja zastave Hoda za život

> (VIDEO) Splitski glumac Pere Eranović poziva na Hod za život: ‘Povedi i punicu!’

> Hod za život Zagreb: Okupljanje sudionika započinje u subotu, 25.5., u 10 sati na Zrinjevcu

>(VIDEO, FOTO) Uspješno održane povorke Hod za život u Osijeku i Rijeci uz brojnu podršku

>(VIDEO) Nadbiskup Hranić u Osijeku: ‘Uvjeren sam da je ovaj Hod poruka onima koji su odgovorni za zaštitu života u Hrvatskoj!’

Predstavnici inicijative s predsjednicom su održali sastanak dan uoči Hoda za život, koji se održava sutra u subotu.

“Predsjednica je saslušala naše planove, prijedloge, kako osigurati zaštitu života od početka, odnosno začeća do prirodne smrti, kako trudnicama i mladim majkama i obiteljima osigurati podršku. Drago nam je da nas je primila”, rekli su iz organizacije.

Upitani podržava li predsjednica Hod za život, kazali su da ne znaju, nego da su s predsjednicom razgovarali o organizaciji.

“Jako nam je važno da ona bude upućena u to što mislimo da je zabrinjavajuće pitanje u Hrvatskoj, važno nam je da čuje, jer je ona naša predsjednica”, rekli su.

Podsjetimo, okupljanje sudionika Hoda za život započinje u subotu, 25.5., u 10 sati na Zrinjevcu, a ruta kojom će se ove godine hodati u Zagrebu je: Zrinjevac – Praška – Trg bana Josipa Jelačića – Ilica – Mesnička – Strossmayerovo šetalište – Ćirilometodska – Trg sv. Marka.

Četvrti nacionalni Hod za život, obitelj i Hrvatsku ove godine održava se pod geslom: Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj – nerođenu djecu!

Hod za život, obitelj i Hrvatsku miroljubivi je hod građana u znak potpore svakom rođenom i nerođenom djetetu, njegovoj majci, ocu i svakoj obitelji. Ove, četvrte godine za redom, održava se u dvije subote u 5 hrvatskih gradova. U subotu, 18. svibnja održao se u Osijeku i Rijeci, dok se subotu, 25.5. održava u Zagrebu, Splitu i Zadru. Više o Hodu za život pogledajte na stranici https://www.hodzazivot.hr/, a za volontiranje se možete prijaviti ovdje.

Izvor: narod.hr/n1

Hod za život Zagreb: Okupljanje sudionika započinje u subotu, 25.5., u 10 sati na Zrinjevcu

Tijekom održavanja Hoda za život, u subotu, 25.5., bit će obustavljen promet od 10 sati do 13:30 sati na sljedećim lokacijama: Zrinjevac – Praška – Trg bana Josipa…

Foto: snimka ekrana

Predsjednica nakon susreta s predstavnicima Hoda za život naglasila važnost zaštite obitelji i majčinstva

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u petak je primila organizatore “Hoda za život”, koji se u subotu održava u tri hrvatska grada, i u razgovoru naglasila važnost komunikacije sa…