Tijekom održavanja Hoda za život, u subotu, 25.5., bit će obustavljen promet od 10 sati do 13:30 sati na sljedećim lokacijama: Zrinjevac – Praška – Trg bana Josipa Jelačića – Ilica – Mesnička – Strossmayerovo šetalište – Matoševa – Vraniczanyjeva – Ćirilometodska – Jezuitski trg – Habdelićeva – Kamenita – Opatička.

Organizatori napominju da je na Hod za život dopušteno donositi isključivo one transparente, majice, natpise i zastave na kojima su poruke koje slave život, zaštitu života od začeća do prirodne smrti, izražavaju brigu i potporu za majke, djecu i obitelji.

Osim zastava Hoda za život bit će dopuštene samo nacionalne zastave. Svaki pokušaj unošenja bilo kakvih drugačijih zastava ili transparenata organizatori će smatrati namjernim pokušajem diskreditiranja Hoda za život.

Četvrti nacionalni Hod za život, obitelj i Hrvatsku  ove godine održava se pod geslom: Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskojnerođenu djecu!

Okupljanje sudionika Hoda za život započinje u subotu, 25.5., u 10 sati na Zrinjevcu, a ruta kojom će se ove godine hodati u Zagrebu je: Zrinjevac – Praška – Trg bana Josipa Jelačića – Ilica – Mesnička – Strossmayerovo šetalište – Ćirilometodska – Trg sv. Marka.

Koordinatori Hoda za život u Zagrebu će biti dostupni za davanje izjava na Zrinjevcu u 10:40 sati i tijekom samog hoda.

Izvor: narod.hr

Foto: snimka zaslona

Koordinatorica Hoda za život u Zadru: ‘Nisu me htjeli zaposliti jer sam htjela djecu i obitelj’

To što smo mi za, već znači da smo na neki način u plusu, a oni su protiv – komentirala je u Bujici na Z1 Magdalena Krpina Zdilar,…

Foto: Hod za život

Grabar-Kitarović primila predstavnike ‘Hoda za život’: ‘Predsjednica je saslušala prijedloge kako osigurati zaštitu života od začeća do prirodne smrti’

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović primila je na Pantovčaku predstavnike inicijative Hod za život, javlja N1. > Evo što nam je policija kazala o počiniteljima skidanja zastave Hoda za…