Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir posjetit će 17. i 18. svibnja Osječko-baranjsku županiju.

U petak, 17. svibnja, zastupnica Petir susresti će se s članovima KUD-a „Seljačka sloga“ Šljivoševci, koje je vodila u Europski parlament prilikom prezentacije Slavonije, na adresi Vladimira Nazora 49 u 13 sati, potom će u 13.30 sati g. Stjepan Živković, načelnik Općine Magadenovac primiti Marijanu Petir i predstaviti joj projekte na kojima Općina radi. U 15 sati zastupnica Petir će posjetiti Pranjić Promet d.o.o. u Novom Čemincu, Kralja Zvonimira 8/a, gdje će razgovarati s poljoprivrednicima iz Baranje o stanju u poljoprivredi.

U 16.30 sati Petir, koja je ujedno i dobrovoljna vatrogaskinja, posjetiti će članove DVD-a Tenja u ulici Vladka Mačeka 18, dok će zastupnicu u 17.30 sati u Općini Čepin primiti načelnik Dražen Tonkovac kako bi joj predstavio projekte na kojima intenzivno radi.

U subotu, 18. svibnja u 9 sati, zastupnica Petir će obići poljoprivrednike na osječkoj tržnici, nakon čega će u 11 sati sudjelovati u Hodu za život (ruta: Park Zrinjevac, Slavičekova ulica, Ulica Hrvatske Republike, Županijska ulica, Trg Ante Starčeviča).

Izvor: narod.hr

Foto: ika.hr

Tvrtko Krpina za Narod.hr: ‘Vrijeme je da se pruži zaštita najugroženijoj manjini u Hrvatskoj – nerođenoj djeci!’

Priprema Hoda za život koji se 25. svibnja prvi put održava u Zadru okupila je u zajedništvo brojne volontere svih generacija, osobito mlade, koji su diljem Zadarske županije…

Foto: narod.hr

Ove subote Hod za život u Osijeku i Rijeci: Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj – nerođenu djecu!

Ovogodišnji Hod za život održava se u 5 hrvatskih gradova. Od ove se godine uz Zagreb, Rijeku i Split, pridružuju novi gradovi – Osijek i Zadar. Dva vikenda…