Hod za život, obitelj i Hrvatsku je miroljubivi hod s ciljem skretanja pozornosti na zaštitu rođene i nerođene djece, njihovih majki i očeva te svake obitelji. Izradite transparent s pozitivnim porukom i doprinesite širenju pozitivnih poruka o zaštiti i ljepoti ljudskog života! Poruka transparenta se treba uklapati u naše geslo “Za život, obitelj i Hrvatsku”.

Ukoliko nemate ideju o tome koju poruku napisati, mi vam predlažemo nekoliko!

Svojim transparentima želimo pružiti podršku svim obiteljima, majkama i očevima te njihovoj rođenoj i nerođenoj djecom šaljući pozitivne poruke o ljepoti obitelji i dostojanstvu svakog ljudskog života. U nastavku vam donosimo neke od primjera poruka na transparentima:

  1. Građanska Hrvatska ZA pravo nerođenih na život!
  2. Rođeni građani ZA zaštitu života nerođenih građana!
  3. Solidarnost ROĐENIH s NEROĐENIMA
  4. I nerođena djeca imaju pravo na život.
  5. Mi, rođeni, branimo pravo na život – nerođenih.
  6. Svaki čovjek ima pravo na život – nerođeni i rođeni.
  7. Nerođeno dijete ima pravo na zaštitu svog života.
  8. Ugledati nerođeno dijete – neprocjenjivo!
  9. Čovjekov život započinje začećem. Zaštitimo ga!
  10. Život započinje začećem. Obranimo pravo na život!

Poruke na transparentima trebaju biti tople i miroljubive, bez uznemiravajućih sadržaja.

NAJAVA HODA ZA ŽIVOT: “Pravo na život je temeljno ljudsko pravo, preduvjet svih drugih prava – za rođenog i nerođenog čovjeka”

Hod za život, obitelj i Hrvatsku je miroljubivi hod građana u znak potpore nerođenoj djeci, njihovim majkama, očevima i obiteljima.  Ove će se godine održati u Zagrebu i u Splitu,…

Hod za život: pitanja i odgovori

Što je Hod za život, obitelj i Hrvatsku? Hod za život miroljubivi je hod građana u znak potpore svakom djetetu – rođenom i nerođenom, njegovoj majci, ocu i…